Select Page

Kreativnost je naša strast

Osnovali smo Visual Dld kako bi svojim raznovrsnim znanjem pomogli klijentima da ostvare svoje ciljeve jer razumemo da kreativnost bez krajnjeg jasno definisanog cilja ostaje samo umetnički izraz koji nema opipljivu vrednost za klijente.

Naša ekipa je skrojena od mladih ljudi koja svojim energijom, iskustvom i znanjem iz oblasti preduzetništva, marketinga i dizajna stremi da unapredi digitalno predstavljanje brendova u Crnoj Gori i regionu.

Naši osnivači

Magda Dabić

Magda je završila Ekonomski fakultet u Rimu Luiss Guido Carli Universita. Tokom studentskih dana bavila se fotografijom i marketingom. Njena specijalnost je fotografija hrane i interijera, kao i razvoj strategije marketinga na društvenim mrežama.

Nenad Dabić

Nakon završenih studija na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, Nenad je počeo da radi u Studio DLD-u na pozicijama web dizajnera i prodaje. Od studentskih dana bio je zadužen za pravljenje marketing kampanja za ovu firmu pa je tokom vremena stekao znanje i iskustvo u web i grafičkom dizajnu kao i u video produkciji.

EnglishSerbian