Select Page

Povećanje upisa u akademiju Brazilske Jiu Jitse

Rezime

Pitbull BJJ akademija je tražila web stranicu koja bi potencijalnim novim studentima predstavila njihove časove, usluge i lokaciju.

Napravili smo jednostavnu i jedinstvenu web stranicu koja odlično izgleda na desktopu i mobilnim uređajima. Takođe smo napravili profil za akademiju na Google Business-u, koji privlači preko 3000 pretraga mesečno za njihovu lokaciju, ali i ka web stranici ako žele da saznaju više o akademiji.

Web stranica

Google Business Profil. Resultati od 3.10.2022

Oprema

Pitbull je takođe želeo da dizajniramo opremu za takmičenje i dizajn majica za njihove studente. Našli smo inspiraciju u detaljima crnog pojasa — istom detalju koji se nalazi i na njihovom logotipu i stavili smo ga na jedan od rukava.

Mockup

Kao glavni trener i glavni menadžer Jiu Jiutsu Akademije i neko ko vodi svoj mali biznis, smatram da je od velike važnosti kako prezentujete sebe na internetu. U današnjem svijetu web stranica je vaša visit karta, zbog toga mu treba pridodati veliki značaj.

Zahvaljujući Visual DLD i njihovoj profesionalnosti mozemo se pohvaliti sa modernim dizajnom web strane. Konstatnim inovacijama kao i praćenju svih dešavanja naš sajt beleži sve veći broj pretraga iz inostranstva, okruzenja i Crne Gore.

Sve ovo je direktno uticalo na porast broja članova i unapređenje biznisa.
Brinite o vašoj web stranici jer ona je vaša lična karta u svijetu!

Davor Marković

Menadžer, Pitbull

EnglishSerbian